Holbæk Gamle Havns Beddinger

Holbæk Gamle Havns Beddinger har en smuk ny reparationshal, en lagerhal med smedeværksted samt et spilhus, der snart skal højvandssikres og helt fornyes – i den gamle stil.
Men foreningen har brug for din hjælp til at få de sidste ting på plads!
Reparationshallen fik foreningen af Holbæk Kommune i foråret, og nu er værkstedet snart udstyret med diverse maskiner som båndsav, rundsav, afretterhøvl, tykkelseshøvl og fræser.
De fleste af maskinerne kører, men der mangler lige det sidste, inden det hele er fuldstændig klart. For eksempel et udsugningsanlæg. Vi har mange af delene. Men de skal jo lige samles og monteres.
Og det er der mange andre småting, som skal.
Derfor starter HGHB nu er fast ugentlig klubaften for at få alting ship-shape, så arbejdet på reparationsværkstedet og i smedeværkstedet kan komme helt op i gear.
Og derfor har vi brug for hjælp fra alle HGHB’s medlemmer. Vi starter på mandag 23. november på Store Bedding klokken 19. Og det vil fortsætte alle mandage fra kl. 19.
Du behøver ikke at møde op hver eneste mandag – det vil også hjælpe os, hvis du blot kommer en mandag aften i ny og næ.
Du behøver heller ikke være garvet håndværker, her er brug for alle hænder, og der vil altid være folk til stede, som ved, hvad vi skal lave – og hvordan.
Så vel mødt til en mandags-arbejds-aften på beddingen og en kop kaffe. Til jul fejrer vi resultatet med gløgg og æbleskiver!

Holbæk Gl. Havns Beddinger - Havnevej 7 B - 4300 Holbæk - CVR. nr. 34 65 26 43

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk